Vedat Milor sosyal medyayı yine ikiye böldü! Yeni anketi çok konuşulacak

Vedat Milor sosyal medyayı yine ikiye böldü! Yeni anketi çok konuşulacak
Vedat Milor, yaptığı anketler ile yine milyonları tartışmanın ortasına taşıdı. Milor, bu kez de "Burger mi döner mi?" diye sordu.

Gastronomi yazarı Vedat Milor, Türkiye'nin özel lezzetleri arasında yaptığı anketlere bir yenisi daha ekledi. Sosyal medya hesabından paylaştığı anket ile takipçilerine bu kez de "Burger mi döner mi?" diye sordu. 

Milor, daha önce yaptığı anketlerle milyonları tartışmaya sürüklemişti. "Balığa limon sıkılır mı, sıkılmaz mı?", "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" gibi anketleriyle gündemin tam ortasına oturan Milor'un yeni anketinden çıkacak sonuç ise merak konusu. 

Milor, takipçilerine "Burger ve döner" anketini şu sözlerle yöneltti:

"Hava güzel, canınız parkta yemek yemeyi çekti. Parkın yanında da şehrin en iyisi iki yer var. Biri burgerci diğeri ise dönerci. Eve sipariş verirken de karşılaşılan bir ikilem bu. Farz edelim ikisinin önündesiniz. Gözünüzü kapayıp düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk yemek hangisi?

Benim açımdan yine zor bir karar olacak çünkü burada gastronomik gerçeklerden çok tercihler daha ağır basıyor. Ortak yönleri çok az. Buna has bir metodoloji geliştirip ikisinden birine karar vermem gerekecek."

vedat-milor.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar