Vatandaşın derdi bu, isyanı bu... Markette artık her şeye kilit gelir

Vatandaşın derdi bu, isyanı bu... Markette artık her şeye kilit gelir
Marketlerde bebek mamaları ve yağların ardından kaşar peynirlere de alarm ve çip takıldı. CHP'li üye Gaziantep'te çektiği görüntüleri paylaştı. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçe belediyesinin CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan, ildeki bazı marketlerde kaşar peynirlerin çalınmasına karşın tedbir amaçlı çip takıldığını söyledi.

Kalkan, “Birileri sürekli gündemi değiştirmeye çalışsa da halkın gerçek gündemi olan yokluk ve yoksulluk hiç değişmiyor” dedi.

Sosyal medya hesabından çip takılan kaşar peynirin fotoğrafını paylaşan CHP'li Uğur Kalkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birileri sürekli gündemi değiştirmeye çalışsa da halkın gerçek gündemi olan yokluk ve yoksulluk hiç değişmiyor. Marketlere alışverişe gittiğimiz zaman halkın gerçek gündemiyle bir kez daha karşılaşıyoruz. Parası yetmediği için bir önceki vatandaşın yaptığı alışverişin indiriminden yararlananlar bunun yanında da kaşar peynirlerine, sucuklara takılan çipler. Bunu birileri söylese belki şaka zannedebiliriz ama Gaziantep’te bazı marketler kaşar peynirine ve sucuğa çalınmasın diye çip taktılar. Bu uygulamayla ben hayatım boyunca ilk defa karşılaştım. Hakikaten de bunlar hayaldi, gerçek oldu.”

ugur-ic-001.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar