"Vatandaşı ilgilendiren projelerde en önde yürüyeceğiz"

"Vatandaşı ilgilendiren projelerde en önde yürüyeceğiz"
Aydın'ın İncirliova ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Tolga Mert, "İncirliovalı hemşerilerimizle birlik ve beraberlikle vatandaşlarımızı ilgilendiren tüm projelerde en önde yürüyeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

İYİ Parti'nin haziran ayında yapılması planlanan 2'nci Olağan Kongresi öncesi il ve ilçe kongrelerine yönelik takvim oluşturuldu. 

Aydın'ın İncirliova ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkan adaylığını açıklayan İYİ Parti İncirliova Gençlik Kolları eski Başkanı Tolga Mert "İncirliovalı hemşerilerimizle birlik ve beraberlikle vatandaşlarımızı ilgilendiren tüm projelerde en önde yürüyeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Tolga Mert'in adaylık açıklaması:

31 Mart yerel seçimleri bitmiştir!!!  Siyasi partiler ilçe kongrelerini yaptıktan sonra vatana millete olan sadakat borcunu yerine getirecektir. Şer odaklarının maşaları hariç, İncirliova’da halkımıza, milletimize faydalı olabilmek için tüm siyasi partilerle milletimizin çıkarları doğrultusunda hizmet etmeye hazırız. Bizler düşman değil rakibiz. Milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere gerekli cevabı milletimiz verecektir. İlçemizdeki tüm siyasi partiler Türk milletinin demokrasi anlayışı ile kurulmuş olup yine İncirliovalı hemşerilerimizle birlik ve beraberlikle vatandaşlarımızı ilgilendiren tüm projelerde en önde yürüyeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. İYİ Parti Türk milliyetçileri tarafından kurulmuştur. Partimizin gerçek sahibi aziz Türk milletidir. Türk milletinin çıkarları bizim en temel görevimizdir. Saygılarımla

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Adayı

Tolga MERT

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar