Vatandaş perişan: "Sağolsun eğer Mansur Başkan olmasaydı..."

Vatandaş perişan: "Sağolsun eğer Mansur Başkan olmasaydı..."
Halk TV'de yayınlanan bir röportajda iktidarın vatandaşa verdiğini söylediği sosyal yardımlardan faydalanamadığını ve 1 yıldır işsiz olduğunu söyleyen bir vatandaş "Mansur Başkan'dan Allah razı olsun onların verdiği gıdalarla şu günlerimizi geçirdik" dedi.

Halk TV ekranlarında Ankara'da gerçekleştirilen bir röportajda sosyal yardımlardan faydalanamadığını belirten bir vatandaş, yaklaşık 1 senedir işsiz olduğunu ifade ederek "İŞKUR'a başvursak da şu anda pandemiden dolayı bize iş yok Kimse bizi işe almıyor. Şu anda geçim sağlayamıyorum. Belediyeden ve Mansur Başkan'dan Allah razı olsun onların verdiği gıdalarla şu günlerimizi geçirdik" dedi.

Hükümetin yardım sağladığı yönündeki açıklamalarına tepki gösteren vatandaş, "Millete diyorlar ki yardım sağlıyoruz ama yardım yok. Diyorlar ki para yatırıyoruz. Kaymakamlığa gittim kaymakamlık kapalı. Valiliğe gittim valilik kapalı. 3 numara vermişler bu halkın numaraların hiçbirine ulaşmak gibi bir imkanı yok. O numaralar zaten kapalı" ifadelerini kullandı.

"BİN LİRA DEĞİL YÜZ LİRAYA BİLE İHTİYACIM VAR"

E-devlet'ten de başvuru yaptığını ifade eden vatandaş, "Bin lira diyorlar. Benim bin liraya değil şu anda yüz liraya bile ihtiyacım var" diyerek cebindeki bozuk paraları gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar