Vatandaş faturayı gösterip isyan etti: "Bu kadar soygun olur mu?"

Vatandaş faturayı gösterip isyan etti: "Bu kadar soygun olur mu?"
Esnaf gezilerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanına gelen bir vatandaş, elektrik faturasındaki KDV fiyatını göstererek, "Bu neyin nesi? Bu kadar soyma olur mu bu milleti?" diye isyan etti.

“Memleket Gezileri” kapsamında yurdun dört bir yanını gezen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnaf gezilerindeki son durağı Sinop oldu. 

"170 LİRA ELEKTRİĞE 145 LİRA KDV"

Sinop'un Durağan ilçesinde yoğun ilgiyle karşılaşan Akşener burada esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediği sırada emekli olduğunu söyleyen bir vatandaş yanına gelerek, elektrik faturasını gösterdi.  170 lira elektrik parasının  KDV’sinin 145 lira olduğunu söyleyen vatandaş, “Bu neyin nesi? Bu kadar soyma olur mu bu milleti?” diyerek isyan etti.

"100 BİN LİRA BORCUM VAR"

Faturayı görünce ‘Vay be!’ diyerek şaşkınlığını dile getiren Meral Akşener, vatandaşa ne kadar emekli maaşı aldığını ve geçinip geçinmediğini sordu.

Vatandaş ise, “3,5 bin lira emekli maaşı alıyorum. Bir ailem var başka kimsem yok yanımda. Çocuklarım asgari ücretle çalışıyor İstanbul’da. Onlara da yardım ediyorum. 100 bin lira bankaya borcum var” dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar