Varlık Fonu'ndaki görevinden alınan Hüseyin Aydın'ın aldığı diğer maaşlar ortaya çıktı

Varlık Fonu'ndaki görevinden alınan Hüseyin Aydın'ın aldığı diğer maaşlar ortaya çıktı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,  Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliği görevinden alınan Hüseyin Aydın’ın geriye kalan maaşının 74 bin lira olduğunu belgeleriyle açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, bir süre önce Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevinden alınan Hüseyin Aydın, Türkiye Varlık Fonu A.Ş’deki Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden de alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla görevden alınan Hüseyin Aydın'ın, Türkiye Varlık Fonu dışında Turkcell Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ve Ziraat Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan aldığı aylık ücretleri açıkladı.

Buna göre Aydın, Turkcell'den 56 bin TL, Ziraat'ten 18 bin TL olmak üzere aylık toplam 74 bin TL alıyor. Yavuzyılmaz, kaynak olarak ise Turkcell 2021 Yılı Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Ziraat Katılım Bankası “2021 Yılı Genel Kurul Toplantı Tutanağı”nı gösterdi.

Yavuzyılmaz sosyal medya hesabından Hüseyin Aydın'ın aldığı maaşları paylaştı:

deniz-yavuzyilmaztw.jpg

deniz-yavuzyilmaz-001.jpghaydin1.jpg

aydin3-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar