Valilikten tiyatrolarla ilgili önemli karar! Açılış tarihi 1 Nisan'a ertelendi

Valilikten tiyatrolarla ilgili önemli karar! Açılış tarihi 1 Nisan'a ertelendi
Trabzon'da yeni tip korona virüs önlemleri kapsamında, tiyatroların açılışı 1 Nisan 2021'e ertelendi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamını sağlamak ve desteklenmesi amacıyla 1 Nisan tarihine kadar ara verildiği ifade edildi.

Tiyatrolarla ilgili önemli karar!

AA'da yer alan habere göre, yeni tip korona virüs vakalarının artış gösterdiği ve mutasyonların hızla yayıldığı Karadeniz Bölgesi'nde yeni önlemler alınmaya devam ediliyor. Trabzon Valiliği, kapatılan sinema salonlarının açılış tarihini 1 Nisan'a erteledi.   

TEDBİRLER ALINDI 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'da son zamanlarda Covid-19 vakalarının tekrar artış göstermesi üzerine vatandaşları korumak ve salgını engellemek için sinema salonlarının faaliyetlerine yönelik İl Hıfzıssıhha Kurulunca ilave tedbirler alındığı belirtildi.  

1 AY SÜREYLE ERTELENDİ 

Açıklamada, 1 Mart'ta açılması planlanan sinema salonlarının faaliyetlerine salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamını sağlamak ve desteklenmesi amacıyla 1 Nisan tarihine kadar ara verildiği ifade edildi.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar