Validen korkutan açıklama! İlimizde vakalar patlama yaptı

Validen korkutan açıklama! İlimizde vakalar patlama yaptı
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, "İlimizde vakalar patlama yaptı. Vatandaşlarımızı ciddiyetle uyarıyoruz. Çok sıkı tedbirler almak istemiyoruz; ancak buna mecbur kalabiliriz" dedi.

Çankırı'da dinlenme tesisinde gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı'nda konuşan Vali Abdullah Ayaz, pandemi tedbirlerine riayet edilmesinin sağlanması konusunda yapılması gerekenleri aktardı.

5f50dada67b0a9254013d70e.jpg

DHA'da yer alan habere göre, kent genelinde vaka sayılarındaki artışa dikkat çeken Ayaz, "İlimizde vakalar patlama yaptı. Vatandaşlarımızı ciddiyetle uyarıyoruz. Çok sıkı tedbirler almak istemiyoruz; ancak buna mecbur kalabiliriz. Kamu sağlığının tehlikeye atılmasına müsaade etmeyiz. Toplumun tedbirlerden sıkıldığının farkındayız; ama yapabileceğimiz bir şey yok. Kurallara uymayan vatandaşlarımızın artık korkması gerekiyor. Bu hastalık hafife alınacak bir hastalık değil. Vatandaşlarımız 'normalleşme' derken tamamen normale döndü. Artan vaka sayılarını dengede tutmak ve aşağı çekmek eğer kurallara uyulmazsa kolay olmayacak. Vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyoruz. Bu virüs karşısında en büyük gücümüz aldığımız ve alacağımız tedbirlerdir" diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar