Vaka sayısı artan Tokat'ta sıkı denetim

Vaka sayısı artan Tokat'ta sıkı denetim
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün korona virüs vaka artışı olan iller arasında Tokat'ın da bulunduğunu açıklamasının ardından kentte tedbirler artırıldı. Polis ve jandarma, kısıtlamada dışarıda olanların izin belgelerini kontrol etti.

Vaka sayısı artan o ilde sıkı denetim

Sağlık Bakanlığı'nın 'covid19.saglik.gov.tr' adresinde, Türkiye haritası üzerinden yayımlanan verilere göre, 15-21 Şubat'ta Covid-19 vaka sayılarının nüfusa oranla en fazla olduğu iller sıralamasında ilk 6'da sırasıyla Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Rize ve Tokat yer aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı, son 1 haftada vaka artışı görülen iller sıralamasında ise 4'üncü sırada bulunan kentte tedbirler artırıldı. 

EVRAK VE KİMLİK KONTROLÜ YAPILDI 

Hafta sonu kısıtlamasında polis ve jandarma ekipleri, il genelinde denetimleri sıklaştırdı. Kurulan kontrol noktasında polis ekipleri, araçları durdurarak, sürücülerinin evrak ve kimliklerini kontrol etti. Sokağa çıkabileceğine dair belgesi bulunan sürücülere izin verilirken, kısıtlamayı ihlal ettiği tespit edilenlere ise cezai işlem uygulandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar