Vahap Seçer: “Elbette genel başkanımdan izin alacağım”

Vahap Seçer: “Elbette genel başkanımdan izin alacağım”
Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen belediye başkanları zirvesine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan izinli gittiği iddialarına yanıt verdi.

Günboyu / Ali ÖZYİĞİT

Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen belediye başkanları zirvesine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan izinli gittiği iddialarına, Mersin İl Başkanlığı'ndaki konuşmasında yanıt verdi.  Seçer, “Türkiye geneline maatufsa sayın Genel Başkanımdan izin alarak yapmak zorundayım.” ifadelerini kullandı.

"GENEL BAŞKANIMDAN İZİN ALMAK ZORUNDAYIM"

“Geçtiğimiz gün Ankara’ya gittik. O konuda da bazı değerlendirmeler yapmak istiyorum" diyen Seçer, sözlerine şöyle devam etti: "Dediler ki, CHP’li belediyeler Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan izin aldı öyle gitti. Bazı kötü niyetli çevreler. Biz de icazet kültürü yok. Saygı kültürü var. Ben bir kurumun çatısı altına belediye başkanıyım. Elbette ki yaptığım her işi attığım her adımı, Mersin’de Sayın İl Başkanından, Türkiye geneline maatufsa sayın Genel Başkanımdan izin alarak yapmak zorundayım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar