Uzmanlardan korona denetimi çağrısı!

Uzmanlardan korona denetimi çağrısı!
Kovid-19 Denetimleri genelgesi kapsamında pazar yerleri, toplu ulaşım araçları olmak üzere pek çok yerde denetimler gerçekleştirilecek. Uzmanlar denetimlerin fabrikalarda, atölyelerde ve şantiyelerde de yapılması gerektiğine dikkat çektiler.

Uzmanlardan korona denetimi çağrısı!

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği “Kovid-19 Denetimleri” genelgesi kapsamında, ülkede 4 gün boyunca başta pazaryerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere yurttaşların kalabalık şekilde bulunduğu yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapılacak. Cumhuriyet'ten Sibel Bahçetepe'nin haberine göre, eksiklerin tespit edilmesi ve önlem alınması için denetimlerin gerekli olduğuna dikkat çeken Dr. Ergün Demir ve Dr. Güray Kılıç, emekçilerin çalışma alanlarının da denetlenmesi çağrısı yaptı.

HİJYEN KURALLARINA UYULUYOR MU?

Uzmanlar, “Denetim ekiplerini hastane acil servislerinde, fabrikalarda, atölyelerde, şantiyelerde, organize sanayi bölgelerinde göreve davet ediyoruz. Buralarda çalışanlara yeterli maske verilip verilmediğinin tespitine, işverenlerin işçi servislerini tıka basa doldurması ve hiçbir önlem alınmadan hareket ettirmesinin tespitine, yemekhanelerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığının tespitine ve tüm bunları denetlemeye çağırıyoruz” dediler.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar