Uyuşturucu ile yakalanan ve Yasak Elma'da Lila'yı oynayan Ayşegül Çınar ilk kez konuştu!

Uyuşturucu ile yakalanan ve Yasak Elma'da Lila'yı oynayan Ayşegül Çınar ilk kez konuştu!
Yasak Elma'da Lila'yı canlandıran oyuncu Ayşegül Çınar, uyuşturucuyla yakalanmıştı. Serbest bırakılan oyuncu ilk kez sessizliğini bozdu.

Uyuşturucu ile yakalanmıştı! İlk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma'da oynayan Ayşegül Çınar'ın arabasında 19 gram olan iki ayrı uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu ile arkadaşı sorgulanmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliğine götürüldü.

-033.jpg

Oyuncu Ayşegül Çınar, burada yapılan sorgusunda bagajında bulunan uyuşturucu maddelerin kendisine ait olmadığını iddia ederken, kendisinden intikam almak isteyen eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından konulmuş olabileceğini söyledi.

uyusturucuyla-yakalanan-yasak-elma-9g7p-jpg.webp


Genç oyuncunun bu ifadesi üzerine polis, Furkan Çalıkoğlu'nu da gözaltına aldı. Çalıkoğlu'nun yapılan sorgusunda eski sevgilisinin suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi. Ayşegül Çınar, polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından arkadaşı Nimet Y. ve aracına uyuşturucu koymuş olabileceği iddiasında bulunduğu eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi. 


Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar ile 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

dew5na1xuaeivjg.jpg

Çınar, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Maalesef kurulan kumpas sonucunda müvekkilim, ülkemizde yaptırımı oldukça ağır olan bir suç isnadı ile gözaltına alınmıştır.Ancak alınan ifadelerden, kamera kayıtlarından, dosyada toplanan delillerden açıkça anlaşıldığı üzere kumpas sonuçsuz kalmış ve müvekkil serbest bırakılmış, böylece adalet tecelli etmiştir."
 

uyusturucuyla-yakalanan-yasak-elma-uvuc-jpg.webp

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar