Uşşaki şeyhinin müridinden itiraf gibi açıklamalar! Tarikatlardan adam mı istendi?

Uşşaki şeyhinin müridinden itiraf gibi açıklamalar! Tarikatlardan adam mı istendi?
Uşşaki Tarikatı şeyhi Fatih Nurullah'ın 12 yaşındaki kızı cinsel istismardan tutuklanmasının ardından müridi olduğu iddia edilen bir kişiden itiraf gibi bir açıklama geldi. Mürit, "Polis, bekçi, memur yapmak için dindar adam lazım dediniz. Yüzlerce yolladık. Karşılığı bu muydu" dedi.

Halk TV'de yer alan habere göre 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah (Şağban) için sosyal medyadan destek mesajları da paylaşılmaya başlandı. 

Abdülkerim Erdinç isimli hesap Ağustos 2020 tarihinde açtığı hesaptan "Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız" diye yazdı. 

Abdülkerim Erdinç "Polis, bekçi, memur yapmak için dindar adam lazım dediniz. Yüzlerce yolladık. FETÖ'ye karşı yanınızdaydık, karşılığı bu muydu?" diye yazdı.

‘Fatih Nurullah’ ismini kullanan Şağban’a destek amaçlı açıldığı belirtilen hesapta Abdülkerim Erdinç, 12 yaşındaki kız çocuğunun istismar edilmesini Hz. Muhammed'in Hz. Ayşe ile 9 yaşında evlenmesini örnek gösterdi. Yaşananları kumpas ve iftira olarak yorumladı.

İşte yazılanlar: 

"Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız."

Vakıftaki bazı kardeşlerimin son yaşanan hadiselerden sonra artık devlete giremeyiz korusuyla sınava girmeyeceğini duydum. Hocamız masum, hepsi mahcup olacak. Özellikle bizlerden memur yapmak için isim isteyenler. Siz gayreti bırakmayın. Gayret bizden takdir Allah'tan.

Artık biz de anladık ki sizin kavganız islamla."

tweet1-003.jpgtweet2-003.jpgtweet3.png

Kaynak: Halk TV

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar