Üsküdar Belediye Zabıtası ile İBB arasında Halk Ekmek büfe tartışması

Üsküdar Belediye Zabıtası ile İBB arasında Halk Ekmek büfe tartışması
İstanbul Büyükşehir Belediye Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Belediye Meclis kararı ile Üsküdar'da açacakları iki yeni büfenin Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılmaya çalışıldığını duyurdu.

Pandemide Halk Ekmek büfeleri aracılığıyla Ramazan pidesini bir lira 50 kuruştan satan İBB, Üsküdar'da 2 büfe açtı. Ancak büfelerin açılma aşamasında AKP'li Üsküdar Belediyesi büfeleri kaldırmak için zabıtayla birlikte harekete geçti.

O ANLAR VİDEOYA YANSIDI

Üsküdar'da Ünalan ve Bulgurlu mahallerine kurulan iki yeni Halk Ekmek Büfesi, Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılmaya çalışıldı. Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bugün Ünalan ve Bulgurlu mahallelerimize Halk Ekmek büfelerimizi konumlandırdık, ancak 2 saat geçmeden Üsküdar Belediye Zabıta ekipleri tarafından hukuksuzca Halk Ekmek büfelerimiz kaldırılmak isteniyor! Bu hukuksuzluğa izin vermeyeceğiz! Halkın Ekmeği bizim kutsal davamızdır" diye konuştu.

Zabıtaların başında bulunan yetkili memur ile Murat Ongun arasında yaşanan diyalog kameralara yansırken zabıtalarla birlikte hareket eden Üsküdar Belediye'si çalışanın "Neye mal olursa olsun bu büfeyi alacağız" sözleri dikkat çekti.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar