Ünye’de 2004-2014 yılları arasında iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Arpacıoğlu, İYİ Parti’ye katıldı

Ünye’de 2004-2014 yılları arasında iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Arpacıoğlu, İYİ Parti’ye katıldı
İYİ Parti’nin TBMM’de Grup Toplantısı’nda Genel Başkan Meral Akşener, partiye katılanlara rozetlerini taktı.

GÜNBOYU HAKAN YILDIZ

Ünye’de 2004-2014 yılları arasında iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Ahmet Arpacıoğlu iyi parti saflarına katıldı. Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na parti rozetini takan Genel Başkan Meral Akşener, “Başkanıma teşekkür ediyorum. Güç kattı, şeref getirdi. Allah razı olsun. Sizle ailemiz biraz daha büyüdü. Bugün ‘iyi ler ailesine katılan arkadaşlarıma sizler adına, iyi  ailesi adına hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun tekrar siyasi arenaya geri dönmesi Ünye'de heyecan yaratırken, Ünyeliler Ünye'de iktidar partisi olmanın bir avantajının kalmadığını Büyükşehir ile Ünye arasında sürekli bir çekişme olduğunu Büyükşehirin varını yoğunu Ordu merkeze yani Altınordu'ya harcamasından dolayı rahatsız olduklarını beyan ederek, artık siyasi partiye bakılmıyor bunun örneği en son Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prf.Dr.Numan Kurtulmuş'un bir dizi sözde açılışlar yapmak için Ünye'ye geldiğinde görülmüştür. 

Artık hizmeti yapacak olan kişiye bakılıyor Ahmet Arpacıoğlu Ünye için çok şeyler yaptı o belediyeciliği çok iyi bilen birisi hizmet işi onun işi o ne yapar eder bir yerlerden bulur Ünye için her türlü hizmeti yapar demeye başladılar.  Ahmet Arpacıoğlu'nun İYİ partiye geçmesi ile İYİ Parti Ünye ilçe Teşkilatı'nda da değişikliklerin yapılacağı bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar