Ünlülerden 10 Kasım mesajları!

Ünlülerden 10 Kasım mesajları!
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yılında anılırken ünlü isimlerden gelen mesajlar arasında, Demet Avgar'ın paylaşımı duygulandırdı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81. yılında anılırken ünlü isimlerden gelen mesajlar arasında Demet Avgar'ın "Bu topraklarda doğmuş bir kadın olarak, en büyük hediyemsin ... Seni anmak, suyun öte yanından ortak bir aşkı yad etmek demek... " mesajı duygulandırdı.

Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81. yılında anılıyor. Türkiye'nin her yerinde çeşitli anma törenlerinin yanı sıra sosyal medyada da paylaşımlar yapılıyor.

İşte ünlülerin 10 Kasım paylaşımları...

Türkan Şoray "Herşeyimizi borçlu olduğumuz Atam seni çook özlüyoruz..."

Şahan Gökbakar "Güzel adam; geride bıraktığın ülkeyi ve cumhuriyeti olduğu kadar, aynı zamanda mirasın olan değerleri, doğruları ve ilkeleri de koruyoruz merak etme... Sayende kafamız dik, yüreğimiz vatan sevgisiyle dolu, gururlu onurlu evlatlar olduk...İlkokulda "Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene!" diye her bağırdığımızda biraz daha adam olduk...Seni gördükçe, seni tanıdıkça daha iyi bir insan olmayi, ilkeli durmayı, boyun eğmemeyi öğrendik. Hep mutluluk kapladı içimizi seni ve bizim için yaptıklarını düşününce. İki evladım var ellerinden öper Atam, onlara da anlatıyoruz öğretiyoruz seni annesiyle birlikte. Kimselere aldırmadan ve seni hiç unutmadan, unutturmadan yaşıyoruz... Gözün arkada kalmasın hiç...Nurlar içinde yat...İyi ki varsın güzel adam... Hep varsın... "

Yalın: "Herkes ölür; Kimisi toprağa, kimisi yüreğe gömülür... Saygı, Sevgi, Özlem ve Rahmetle..."

Demet Avgar: "Bu topraklarda doğmuş bir kadın olarak, en büyük hediyemsin ... Seni anmak, suyun öte yanından ortak bir aşkı yad etmek demek... "

Gülşen: "Sonsuza kadar senin ışığınla, senin yolunda, senin izindeyiz Ata’m. Saygıyla, sevgiyle, minnetle... "

Gupse Özay: "Çok özlem, çok sevgiyle.."

Behzat Uygur: "Fikirler ölmez... Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz... "

Volkan Konak "Işığım benim..."

Cem Davran "Saygıyla, özlemle, sevgiyle anıyorum. Hep ışığınla, hep fikirlerinle."

Acun Ilıcalı "Vefatının 81. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anıyorum."

Defne Samyeli: "Seni andığımız bir 10 Kasım daha Atatürk’üm. Açtığın yolda, kurduğun ülküde, gösterdiğin amaçta,
hiç durmadan yürüyeceğime and içerim.."

Ahmet Kural: "Hasretle"

Selçuk Yöntem "Her zaman kalbimizdesin.."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar