Ünlüler konserlerini iptal ettiler

Ünlüler konserlerini iptal ettiler
İdlib'de 33 askerimizin şehit edilmesinin ardından Berkay, Hatice ve Emel Sayın konserlerini iptal etme kararı aldılar.

Konserlerini iptal ettiler

Suriye'de rejim güçlerinin İdlib'deki askerlerimize yönelik yapılan hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu, 34 askerimiz de yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan ölüm haberlerinin ardından ünlü isimler de harekete geçti.

"İÇİMİZ YANARKEN KONSER YAPILMAZ"

Şehit haberlerinin ardından konserini iptal ettiğini açıklayan şarkıcı Berkay Şahin, "Bugün ve yarın yapacağımız konserlerimiz maalesef içimiz bu kadar yanarken yapılamaz, iptal ediyoruz. Şehitlerimiz için yüce rabbimden rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Geride kalanlara sabır versin Allah'ım" dedi.

unlu-isimler-33-sehidimizden-sonra-konserlerini-12964342-2792-m.jpg

Şarkıcı Hatice de bugün Kartal'da gerçekleşmesi planlanan konserini iptal ettiğini söyleyerek "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

unlu-isimler-33-sehidimizden-sonra-konserlerini-12964342-9558-m.jpg

Bir iptal haberi de usta sanatçı Emel Sayın'dan geldi. Sayın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Yarınki Denizli konserimiz İdlib'de mehmetçiğimize yapılan hain saldırı sebebi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir. Milletimiz bası sağ olsun."

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından "Ülkede Birlik" adı altında 29 Şubat Cumartesi günü 19.23'te başlayacak olan Ahmet Şafak konseri de İdlib'te düzenlenen saldırı sonrasında 33 mehmetçiğin şehit olmasının ardından iptal edildiği açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar