Ünlüler konser gelirlerini Elazığ için bağışladı

Ünlüler konser gelirlerini Elazığ için bağışladı
Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depreme ünlüler de kayıtsız kalmadı. Bazı sanatçılar konserlerini iptal ederken, konserlerini iptal edemeyen bazı sanatçılar da konser gelirlerini, Elazığ için bağışlayacaklarını söyledi.

Türkiye'yi sarsan depremin etkileri devam ediyor. Deprem haberini alan bazı sanatçılar, konserlerini iptal etti. Konserlerini iptal etme imkanı olmadığını belirten sanatçılar ise konserlerden elde ettikleri gelirleri Elazığ'a göndereceklerini duyurdu. O sanatçılardan biri olan Göksel, İstanbul Moda'da sevenleri ile buluştu. Sanatçı, bu konserden elde ettiği gelirleri, Elazığ'a göndereceğini duyurdu. 

MANGA INSTAGRAM'DAN AÇIKLADI

Konserini iptal edemeyen gruplardan biri de Manga oldu. Grup, deprem günü Ankara'da verdiği konserden elde edilen gelirlerin Elazığ'a gönderileceğini açıkladı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan grup üyeleri, “Bu gece Elazığ ve Malatya için sahne alacağız. Milyon Yapım ve Manga olarak konser gelirimiz ile ailesini kaybeden çocuklara destek olacağız" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar