Mehmet Ocaktan: Muhalefet erken seçim istememeli

Mehmet Ocaktan: Muhalefet erken seçim istememeli
Siyaset kulislerinde erken seçim iddiaları son sürat devam ederken, Mehmet Ocak'tan çarpıcı bir çıkış geldi. AKP iktidarının bir kışı daha çıkartmaya çalışacağını belirten Ocak'tan, ''Ekonomide bütün rasyonel çözümleri elinin tersiyle iten iktidarın bir kışı daha böyle geçirmesi 2023 seçimlerini muhalefete altın tepside ikram etmesi anlamına gelir'' dedi.

BU İSTEK ERDOĞAN'A KAZANDIRIR DİYEN YAZARDAN FLAŞ ÖNERİ!

Türkiye 2023 yılında yapılması beklenen seçimlere kilitlenmişken Karar Gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan''dan erken seçim hakkında flaş bir analiz geldi.

Ekonomide yaşanan yıkıma dikkat çeken Ocaktan, muhalefetin böyle bir iklimde erken seçim istemesinin normal olduğunu belirterek, önümüzdeki kış aylarının AKP''nin çöküşü için bir fırsat olabileceğini belirtti.

Mehmet Ocaktan''ın konuya ilişkin yazısı şöyle:

Evet Türkiye’yi daha zor günler bekliyor, dolayısıyla Cumhur İttifakı’nın özellikle ekonomide yaratacağı tahribatın önlenmesi açısından erken seçim bir çıkış yolu olabilir.

Bu açıdan bakıldığında muhalefetin erken seçim istemesi makul olmakla birlikte, ekonomide bütün rasyonel çözümleri elinin tersiyle iten iktidarın bir kışı daha böyle geçirmesi 2023 seçimlerini muhalefete altın tepside ikram etmesi anlamına gelir ki bu ülke açısından belki de daha hayırlı olur. İşte tam da bu yüzden muhalefet erken seçim için acele etmese iyi olur…

Çünkü insanların yoksulluğa tahammül sınırı çoktan aşılmış bulunuyor. Bırakın bir kışı geçirmeye, insanların bir ayın sonunu getirmeye bile mecali kalmamış durumda.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar