Barış Yarkadaş açıkladı: AKP seçim çalışması için kadro bulamıyor, Erdoğan da farkında

Barış Yarkadaş açıkladı: AKP seçim çalışması için kadro bulamıyor, Erdoğan da farkında
Seçimlerin yaklaşması ile yeniden sahaya çıkmak isteyen AKP'de şok üstüne şok yaşanmaya devam ediyor. Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş'ın ortaya attığı iddiaya göre seçim çalışmaları için kadro bulmakta zorlanan AKP'liler, durumu Erdoğan'a açıkladı.

ERDOĞAN DA BİLİYOR DİYEREK AÇIKLADI! İŞTE AKP'DE ŞAŞKINA ÇEVİREN GERÇEK

Bugünkü köşe yazısında AKP''nin kuruluşundan bu yana en güçsüz döneminden geçtiğini açıklayan Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, iktidar partisinin seçim çalışmalarında zorlanacağını öne sürerek, ''''Erdoğan, seçim öncesi sahaya çıkaracak kadro bulmakta bile zorlanıyor'''' dedi.

Erdoğan''ın iktidar partisine artık ''yeni seçmen'' gelmediğinin farkında olduğunu söyleyen Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı: 

''KADRO BULAMIYOR''

"AKP Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, partisine artık ‘’yeni seçmen’’ gelmediğinin farkında. Masasına konulan tüm kamuoyu araştırmaları, AKP’nin başta genç seçmen olmak üzere toplumun değişik kesimlerinde hiçbir heyecan yaratamadığını gösteriyor.

Önce Bülent Arınç, ardından ise Hüseyin Çelik’in ‘’Kral Çıplak, bunu artık görelim’’ çıkışlarını bile sineye çekmek zorunda kalan AKP tarihinin en güçsüz dönemini yaşıyor. Partiye yeni katılımların olmadığını gören Erdoğan, seçim öncesi sahaya çıkaracak kadro bulmakta bile zorlanıyor. Bu yüzden, partinin eski il ve belediye başkanlarına çağrı yapılıyor.

“GÖNÜL BAĞI” OPERASYONU

Yeni plana göre, yaz aylarının bitiminde bir toplantı çağrısı yapılacak ve bu toplantıya eski il ve belediye başkanları davet edilecek. Hürriyet’ten Nuray Babacan’ın aktardığına göre, AKP iktidarı böylece eski başkanlarla ‘yeniden gönül bağı kuracak ve onların gönlünü alacak.’

AKP Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın organize edeceği bu toplantıda eski başkanlardan “parti için çalışmaları’’ istenecek.

SAHAYA ÇIKACAKLAR DA…

Yeni kadro bulamayan AKP’nin sahada çalışma yapmak üzere eski başkanları davet etmesi güzel de başkanlar sahaya çıkınca ne anlatacak?

Örneğin, mazotun 30 TL, ekmeğin 5 TL olduğu ve 20 milyon insanın açlık sınırının altında yaşadığı bir ülkede seçmene hangi umudu verecekler? Yoksa; “Evime ekmek götüremiyorum’’ diyen seçmene “Biraz sabret, doğalgaz buluyoruz’’ mu diyecekler…

Doğrusu, AKP’li eski – yeni belediye başkanlarının ve milletvekillerinin yerinde olmak istemezdim…"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar