Ünlü şarkıcıdan Trump'a tepki!

Ünlü şarkıcıdan Trump'a tepki!
ABD Başkanı Donald Trump'ı ırkçılıkla suçlayan tweet atan ünlü pop şarkıcısı Taylor Swift, "Seni kasımdaki seçimle başkanlıktan göndereceğiz" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'a zaman zaman muhalefet eden ünlü şarkıcı Taylor Swift, Minneapolis’te beyaz bir polis memurunun silahsız bir siyahı boğarak öldürmesinin yol açtığı isyana Trump ve yönetiminin gösterdiği tepkiye Twitter'dan sesini yükseltti.

Swift, "Beyaz ırkın üstünlüğü ve ırkçılığın ateşini başkanlığınız boyunca körükledikten sonra ahlaki üstünlük taslamaya cüret edip sonra da şiddetle tehdit ediyorsunuz, ha" dedi.

Trump'ın Minneapolis’teki isyanla ilgili "Yağma başladığında silahlar ateşlenir" sözüne atıf yapan Grammy ödüllü pop şarkıcısı "Yağma başladığında ateş açma başlar mı??? Seni kasımdaki seçimle başkanlıktan göndereceğiz" diye çıkıştı.

Trump, "Bu eşkıyalar, George Floyd'un anısını kirletiyor ve ben bunun olmasına izin vermem. Az önce Minnesota Valisi Tim Waltz ile konuştum ve ordunun her şekilde yanlarında olduğunu söyledi. Herhangi bir zorlukta biz kontrolü sağlayacağız ancak yağma başladığında silahlar ateşlenir. Teşekkür ederim." demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar