Ünlü rapçi Şehinşah eşi Ceyda Yılmazer'in evini basıp, darp etti!

Ünlü rapçi Şehinşah eşi Ceyda Yılmazer'in evini basıp, darp etti!
Kamuoyunda Şehinşah ismiyle bilinen ünlü rapçi Ufuk Yıkılmaz, daha önce ayrılıp tekrar barıştığı eşi Ceyda Yılmazer'in yaşadığı evi basıp, darp etti. Yılmazer, Şehinşah'tan şikayetçi oldu.

TOLGAHAN KARAOĞLU / GÜNBOYU

Şehinşah ile eşi Ceyda Yılmazer çifti yeniden mahkemelik oldu.

Şehinşah ile yine rap dünyasından yakın arkadaşı Hidra'nın( Fatih Uslu), gece yarısı Yılmazer'in bulunduğu evin camlarını kırdığı,  daha sonra Yılmazer'i sopalarla darp ettiği iddia edildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

Olay sonrası açıklamada bulunan Yılmazer, Şehinşah ve Hidra'dan darp raporu alarak şikayetçi olduğunu, ayrıca Şehinşah için 6 ay uzaklaştırma kararı verildiğini belirtti.

Yılmazer, Şehinşah'ı evde bir başka kadınla birlikte yakaladığını, çocuğunun oyuncak kutusunda fantezi kırbaçları bulduğunu söyledi.

 

ceyda-yilmazer-ev.png

Yılmazer'in iddialarına hem Şehinşah'tan hem de Hidra'dan yanıt geldi.

ŞEHİNŞAH'TAN AÇIKLAMA

Şehinşah, Yılmazer'in açıklamalarının ardından yaptığı paylaşımda bir anda evinden ve çocuğundan uzaklaştırma kararı alındığını ve evine girmek istediği için de yakalama kararı çıkartıldığını iddia etti. Ünlü rapçi, "Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Rica ediyorum insan bilmeden yargılamayın" açıklamasında bulundu.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Şehinşah, olayın iç yüzü ile ilgili açıklama yapmayacağını ifade ederek "Elimden geldiğince kimseyi zan altında bırakmadan bir açıklama yapmaya çalıştım. Karşılık olarak suçlayıcı ve subjektif açıklamalar geliyor. Yakışır. Olayın iç yüzü ile ilgili kimseye açıklama yapmayacağım mahkemede konuşulur" dedi.

 

 

HİDRA: "UMARIM ÜLKEMİZDE HUKUK PROBLEMSİZ BİR ŞEKİLDE İŞLİYORDUR"

Hidra adıyla bilinen Fatih Usludur ise Ceyda Yılmazer'in hem polislerin karşısında hem de sosyal medyada mağdur edebiyatı yaptığını ileri sürerek "Şimdi evimize sopalarla girdiler gibi iğrenç iftiralarla adımızı yaftalamaya çalışıyorsun. Ama umarım ülkemizde hukuk problemsiz bir şekilde işliyordur ve neyin ne olduğunu gözler önüne serer" şeklinde konuştu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar