Ünlü rapçi Şanışer cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'a bu soruyu sordu

Ünlü rapçi Şanışer cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'a bu soruyu sordu
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevindeki dördüncü yılını doldururken, 45 isimden gelen 45 farklı soruya yanıt verdi. Ünlü rapçi Şanışer'de Demirtaş'a, "Sanat, sanatçıyı rahatlatmaktan, tedavi etmekten daha büyük bir amaca hizmet edebilir mi gerçekten?" sorusunu yöneltti.

Ünlü rapçi Şanışer, Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a bir soru yöneltti. Her geçen gün müziğin ve sanatın değiştirici gücüne olan inancını yitirdiğini ifade eden Şanışer, "Orada bulunduğunuz sürede pek çok sanat eseri verdiğinizi göz önünde bulundurarak size şunu sormak istedim: Sanat, sanatçıyı rahatlatmaktan, tedavi etmekten daha büyük bir amaca hizmet edebilir mi gerçekten?" sorusunu sordu.  
 
"ŞARKININ BİZİ İYİLEŞTİRDİĞİNİ HİSSETTİK"

Şanışer'in sorusuna yanıt veren Selahattin Demirtaş ise, "Arkadaşlarınla birlikte yaptığın "Susamam"ı biz burada, kör bir hücrede televizyondan dinledik ve şarkının bizi iyileştirdiğini hissettik. Çok samimiyim, gerçekten öyle oldu. Çok moral bulduk. Böyle böyle ayakta kaldık burada. Direnişlerin, sanatın, edebiyatın, kalabalıkların dışarıdan gelen sesi sadece hapishanede eğil, açık bir cezaevine dönmüş ülkeye de iyi geliyor. Yapılan hiçbir güzel şey boşa gitmiyor, emin olabilirsin. Dewamke" dedi. 

gg-005.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar