Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, saldırıya uğradı!

Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, saldırıya uğradı!
Oyuncu Yüsra Geyik, aracına kaskla saldıran ve kendisine küfür eden motosiklet sürücüsü tarafından saldırıya uğradı. Geyik, saldırının görüntülerini savcılığa verdi. 

Oyuncu Yüsra Geyik, trafikte bir motosiklet sürücüsü tarafından saldırıya uğradı. O anları kameraya kaydeden Geyik, görüntüleri savcılığa verdi.

Savcılık, inceleme sonrası Bilal Kömüşlü'nün 'hakaret, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 7 yıl 4 ay hapsini talep etti.

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, Yüsra Geyik, İstanbul Edirnekapı'da aracıyla seyir halindeyken motosiklet sürücüsü Bilal Kömüşlü ile yol verme yüzünden tartıştı. Kömüşlü, motorunu aracın önüne kırıp küfürler savurdu, ardından kaskıyla Geyik'in aracının camına ve sol aynasına vurmaya başladı.

UZLAŞMAYI İSTEMEDİ

Geyik, o anları videoya kaydetti, ardından savcılığa teslim edip şikayetçi oldu. Oyuncu, şahısla uzlaşmayı kabul etmeyip cezasını çekmesini talep etti. Savcılık, inceleme sonrası Kömüşlü'nün 'hakaret, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 7 yıl 4 ay hapsini talep etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar