Ünlü oyuncu Nihal Yalçın'dan cinsel ilişki itirafı

Ünlü oyuncu Nihal Yalçın'dan cinsel ilişki itirafı
'Beş Kardeş' ve 'Yalan Dünya' gibilerden tanıdığımız oyuncu Nihal Yalçın, Hakan Gence'ye verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.

Ünlü oyuncudan cinsel ilişki itirafı

'Seni Buldum Ya!' isimli, 'Zoom' uygulaması üzerinden çekilen filmde başrol oynayan oyuncu, sanal dünya hakkındaki görüşlerini paylaştı. Yalçın, "WhatsApp'tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum" çıkışı büyük şaşkınlık yarattı.

"KANLI CANLI GÖRÜNCE AŞK MEŞK KALMIYOR"

Yalçın, insanlara, sanal aşkın daha heyecanlı gelmesinin sebebi şu şekilde açıkladı: "Birinin kanlı canlı bütün zaaflarını karşında gördüğünde aşk meşk çok kalmıyor."

Daha önce sanal olarak konuştuğu birinden hoşlandığını söyleyen ünlü oyuncu, " WhatsApp'tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum." dedi. Yalçın, Gence'nin sanal cinsel ilişki yapıp yapmadığını sorması üzerine ise "Çıplak fotoğraflarım çıkar diye korkuyorum" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Oyuncuya, Nesrin Cavadzade'nin "DM kutuma gelen fotoğraflardan penis sergisi açacağım" açıklaması da hatırlatıldı. Yalçın bunun üzerine Cavadzade kadar seksapel olmadığını söyledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar