Ünlü oyuncu Naya Marie Rivera gölde kayboldu

Ünlü oyuncu Naya Marie Rivera gölde kayboldu
Ödüllü dizi Glee'deki Santana Lopez karakteri ile ünlenen oyuncu Naya Rivera Piru Gölü'nde tekneyle açıldıktan sonra ortadan kayboldu.

Ünlü oyuncu gölde kayboldu

ABD'de ünlü oyuncu Naya Rivera, 4 yaşındaki oğluyla beraber Piru Gölü'nde tekneyle açıldıktan sonra ortadan kayboldu. Küçük çocuk saatler sonra teknede tek başına bulundu.

Naya Rivera'nın 4 yaşındaki oğlu bulunurken ünlü oyuncuyu arama çalışmaları sürüyor.

naya-rivera.jpg

Glee’nin yıldızlarından Naya Rivera 4 yaşındaki oğluyla birlikte çıktığı bot gezintisinin ardından kayboldu.

Ventura County Şerif'in bürosu çarşamba günü geç saatlerde Naya Rivera'nın kayıp olarak bildirildiğini ve arama kurtarma operasyonunun sabah devam edeceğini söyledi.

naya-rivera2.jpg

OĞLU BOTTA UYURKEN BULUNDU

Ünlü oyuncunun oğlu botta uyur halde bulundu, Rivera bulunamadı. Şerif 33 yaşındaki aktris şarkıcının öldüğünü tahmin ediyor.

 33 yaşındaki Rivera ve dört yaşındaki oğlunun öğleden sonra bir tekne kiraladığını ve gölde boğulmuş olabileceklerinin düşünüldüğü belirtildi. ABD medyası, çocuğun olaydan yaklaşık üç saat sonra başka bir kayıkçı tarafından teknede yalnız bulunduğu ve durumunun iyi olduğunu ifade etti. Çocuğun yetkililere kendisinin ve annesinin yüzdüğünü ancak annesinin asla tekneye geri dönmediğini söylediği açıklandı.

naya-rivera3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar