Ünlü oyuncu Hazal Kaya isyan etti: Acil servis gitmek istiyorum ama...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya isyan etti: Acil servis gitmek istiyorum ama...
Korona virüsü atlatan oyuncu Hazal Kaya, tansiyon sıkıntısı yaşadığını, acil servise gitmek istediğini ancak hastanelerde yer bulamadığını duyurdu.

Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs yakalandı. Evde gördüğü tedavi sonrası koronayı yenen oyuncu setlere geri döndü. Ancak koronadan sonra tansiyon sıkıntısı yaşayan Kaya, sette fenalaşınca hastaneye kaldırılmak istendi. Artan vakaların ardından hiçbir hastanede yer bulamayan oyuncu, yaşadığı zorlukları sosyal medyadan paylaştı.

"BENİM KADAR ŞANSLI OLMAYANLAR..."

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"Covid sonrası tansiyonumla ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Setteki paramedik arkadaşlar eko çekilmesi için acile götürmek istediler beni ama bütün hastanelerin acilleri dolu. 112 ile hastaneler arasında tuhaf ve anlaşılmaz bir iletişim problemi var. Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum…Gerçekten çok zor."

"VİRÜSÜ GRİP GİBİ GEÇİRİYORUM"

Mart ayının son günlerinde koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, sağlık durumunu merak edenler için çektiği videoda şunları söylemişti:

"Haberler maalesef doğru. Ben çok hassas ve dikkatli biri olmama rağmen bütün set çok dikkatli davranmasına rağmen Covid oldum. Ayakta geçiriyorum, kendimi izole ettim. Ağır bir grip gibi geçiriyorum. Geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim gayet iyiyim."

hk.jpeg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar