İslam Memiş'ten son açıklama: Temmuz'a kadar tuzağa düşmemeli

İslam Memiş'ten son açıklama: Temmuz'a kadar tuzağa düşmemeli
Dolar ve altında yaşanan yükseliş sonrasında gözler ekonomistlerin ne diyeceğine çevrildi. Yaptığı yorumları milyonların takip ettiği ünlü ekonomist İslam Memiş'ten dolardaki artış sonrasında son dakika açıklaması geldi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Memiş, ''Varlıklarınızı kaptırmayın'' dedi.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: SİSTEM ÇÖKTÜ

Son dakika haberine göre piyasalarda uzun süredir devam eden stabil durum yerini yeniden oynaklığa bırakmış durumda. Bu hareketliliği önceden öngören ve uyarılarda bulunan İslam Memiş; gram altın, euro ve dolarda görülen hızlı artışın ardından çok önemli bir uyarıda daha bulundu.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan İslam Memiş, nisanı final ayı olarak değerlendirdiklerini hatırlatarak "Temmuz''a kadar tuzağa düşmemeli. Küresel finans sistemi çöktü, resesyonun ne kadar süreceği belirsizliğini koruyor. Temmuz''a kadar küresel soygun devam eder. Silkeleme sürecinde varlıklarınızı kaptırmayın" diye yazdı.

Memiş ayrıca, "2020-2021''de hep satan zarar etti. 2022-2023''te hep almayan zarar edecek. Ucuz bir hayat olmayacak. Özellikle gıda fiyatlarında ucuz bir fiyat beklemeyin derim. Az israf, çok tasarruf. Ortası yok." dedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar