Ekonomist İbrahim Kahveci: 20 milyar dolara yakın döviz kayıp demiştim

Ekonomist İbrahim Kahveci: 20 milyar dolara yakın döviz kayıp demiştim
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Grup Toplantısı'nın sonlarına doğru saat 22.00'ye randevu vererek, ''Bir kaçış planını ifşa edeceğim'' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması üzerine flaş bir mesaj paylaşan ekonomist yazar İbrahim Kahveci, ''20 milyar dolara yakın döviz kayıp demiştim'' ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN FLAŞ AÇIKLAMA: 20 MİLYAR DOLAR KAYIP...

Siyaset kulisleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun parti grup toplantısındaki açıklamaları sonrası hareketlendi. Grup toplantısının büyük bir bölümünde hükümete eleştirilerde bulunan ana muhalefet lideri, saat 22.00''ye randevu vererek, "Akşam saat 22:00''de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" diye konuştu.

''''DÖVİZ KAYIP DEMİŞTİM''''

Kılıçdaroğlu''nun yaptığı konuşma sonrasında akşam açıklayacağı bilgi ve belgeler merak edilirken, ekonomist yazar İbrahim Kahveci''den kulisleri sarsan bir mesaj geldi.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Kahveci, ''''Çok ama çokkk sert ve çokkkk ama çok ciddiiii... Haftasonu TV5 ve Halktv''de bir miktar bahsetmiştim.. 20 milyar dolara yakın döviz kayıp demiştim'''' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar