Ünlü astrologların randevu ücretleri dudak uçuklattı!

Ünlü astrologların randevu ücretleri dudak uçuklattı!
Korona virüs salgını, insanların endişe düzeyini büyük oranda arttırdı. Dünya genelinde yaşanan krizler, astrolojiye merakı arttırırken, ünlü astrologların kapısında kuyruk oluştu. Öte yandan randevu ücretleri de tavan yaptı.

Korona virüs salgını ve dünya genelindeki kriz nedeniyle geleceği merak edenler, astrolojiye merak sardı. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan ünlü astrologlardan randevu almak zorlaştı. Özellikle korona salgınını önceden bilen ve bu konuda uyarılar yapan astrologlar revaçta. Astrologlara talep o kadar fazla ki 2024 yılına randevu verenler var. Astrologlara bir seans için ödenen en az üret ise 1200 lira. Hande Kazanova, Dinçer Güner, Zeynep Turan, Öner Döşer ve Hakan Kırkoğlu gibi isimlere ulaşmak bile artık neredeyse imkansız.

TALEP PANDEMİ İLE ARTTI 

Kişinin yıldız haritasından gelecek yıllarda neler yaşayacakları ve neler yapmaları gerektiği öngörülerinde bulunan astrologlara talep, pandemiyle birlikte çok arttı. Korona virüs salgını nedeniyle kötü geçirilen 2020 yılı geride kalırken, tüm dünyada insanların kaygı seviyeleri yükseldi. Bu süreçte gelecek kaygısı yaşayanlar, astrolojiye büyük merak sardı. Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan ve televizyonlarda yaptıkları tahminlerle öngörülerinde bazen haklı çıkan astrologların da bu süreçte iş yükleri arttı. Vatandaşlar, 2021 yılında kendilerini nasıl bir geleceğin beklediğini öğrenmek için aradıkları astrologlardan randevu alamadı. Milliyet'ten Cihat Aslan'ın haberine göre Türkiye’nin en ünlü astrologları, 2022, 2023 ve hatta 2024 yılına kadar bile randevu verdi. Astrologların ücretleri ise tanınırlığına ve daha önceki kehanetlerinin doğru çıkma oranına göre değişiyor. İşte ünlü astrologların ücret tarifesi ve en erken ne zamana randevu verebildikleriyle ilgili ayrıntılar... 

KIRKOĞLU'NUN RANDEVULARI 2024'E KADAR DOLU

Türkiye’nin en ünlü astrologlarından Hakan Kırkoğlu, yıldız haritasına bakarak neler yaşayacağınızı, hangi konularda neler yapmanız gerektiğini söylüyor. Kırkoğlu’ndan randevu almak için 2024 yılını beklemek gerekiyor çünkü randevuları 2024 yılına kadar dolu. Hakan Kırkoğlu'nun seans ücreti 1450 lira...

"BİR AMELİYAT GİBİ VAKİT GEÇİRİYORUM"

Hakan Kırkoğlu, “Haftada bir kez üç saati geçen görüşme yapıyorum. O kişiyle bir ameliyat gibi vakit geçiriyorum. Sürekli her dakika görüşme yapmıyorum, o yüzden belirli sayıda kişiyi alabiliyorum. Görüşmelerim çok kapsamlı, dolayısıyla 2024’e kadar beklemek durumunda kalabiliyorlar. Pandemi nedeniyle rağbet oldu diyemem. Çünkü danışanlarım uzun zamandan beri gelirler. Bir kişiyle daha fazla vakit geçiriyorum. Belirli bir kitlem var” dedi. Astroloji yazarı Hande Kazanova, korona virüs salgını nedeniyle görüntülü görüşme yapıyor. Şubat 2022'ye kadar randevuları dolu olan Kazanova’nın normalde de yoğun olduğu ancak pandemi nedeniyle daha fazla başvuru aldığı öğrenildi. 

HANDE KAZANOVA'NIN SEANS ÜCRETİ 2 BİN LİRA 

Hande Kazanova’nın danışmanlık ücreti ise doğum saati belliyse 1775 TL, eğer saat tam net değilse 2 bin TL. Astroloji danışmanı, eğitmeni ve yazarı Öner Döşer’in randevuları ise Aralık 2022'ye kadar dolu. Haftanın dört günü danışmanlık hizmeti veren Döşer’in yardımcısı, “Özellikle bu pandemi döneminde insanlar çıldırmış gibi randevu aldı. Geçtiğimiz dört ay içerisinde 1.5 yıllık randevu verdim. Öner Hoca’nın öngörüleri çok yerinde ve doğru olduğu için popülaritesi arttı” dedi. Ünlü astrolog Öner Döşer'in randevu ücreti ise 2 bin 124 lira. 

SEANS ÜCRETİ 1200 LİRA 

Astrolojinin Türkiye’deki önde gelen isimlerinden olan Dinçer Güner, bireysel harita analizi yapıyor. 1.5 saatlik danışmanlık hizmeti veren Güner, bir yılın yakın planını analiz ediyor. Başvuran kişinin yaşayacaklarıyla ilgili öngörülerini aktaran Güner, sorulan soruları yanıtlıyor. Dinçer Güner'in seans ücreti 1200 lira...

RANDEVULAR TEMMUZ 2023'E KADAR UZUYOR 

Haftanın üç günü danışmanlık hizmeti veren Güner’in yardımcısı, “Temmuz 2023'e kadar randevularımız dolu. Pandemi nedeniyle fazla talep var. Pandemiden önce dokuz ay sonrasına randevu veriyorduk. Pandemi çok fazla tetikledi. İnsanlar netleşmek istedi ve astrolojiye ilgi duymaya başladı” diye konuştu.

DOĞUM HARİTASI DA YORUMLUYOR 

En erken randevu astrolog Zeynep Turan’dan alınabiliyor. Turan, yüz yüze yaptığı görüşmelerde doğum haritasını yorumlayarak danışanına bir yıllık öngörülerde bulunuyor. Turan, pandemi nedeniyle bütün randevuları sıkıştığı için ertelemelerle en erken nisan ayına randevu verebiliyor. Astrolog Zeynep Güner'in bir seanslık ücreti ise 1500 lira.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar