Ümit Özat'ın FETÖ iddialarına Emre Belözoğlu'ndan yanıt 

Ümit Özat'ın FETÖ iddialarına Emre Belözoğlu'ndan yanıt 
Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, geçtiğimiz günlerde futboldaki FETÖ yapılanmasına dair açıklamalarda bulunan eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat hakkında "Gerçekten üzücü oldu bu açıklamaları. Söyleyeceklerim var bu konuyla ilgili ama şimdilik susmayı tercih ediyorum" dedi.

Fenerbahçe sportif direktörü ve teknik sorumlusu Emre Belözoğlu hakkında bir Youtube kanalına konuşan Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, sarı lacivertlilerin FETÖ isyanını samimi bulmadığını söyleyerek “Kendi kapının önüne bak FETÖ'nün nerede olduğunu görürsün. Bunu herkes biliyor. Üç maymunu oynamanın bir anlamı var mı?” şeklinde konuşmuştu.

Emre Belözoğlu'nu kasteden Ümit Özat ile ilgili Fenerbahçe Kulübü de bir açıklama yayımlamıştı. Açıklamada Özat'la ilgili çok sert ifadeler kullanılmıştı. 

EMRE BELÖZOĞLU NE DEDİ 

Ümit Özat'ın açıklamasına üzüldüğünü ifade eden Belözoğlu, "Bu camia için 1 dakika bile forma giymiş kişi benim için çok değerlidir. Kendisiyle birebir sohbetim yoktur. Milli Takım'da 5-10 kere birlikte oynadık. Bu açıklamalar çok üzücü. Benim de söyleyeceklerim var ama bu konuyla ilgili şimdilik susmayı tercih ediyorum" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar