Ümit Karan'dan çok konuşulacak Hakan Şükür açıklaması: O zamanlar söylüyordum, inanmıyorlardı

Ümit Karan'dan çok konuşulacak Hakan Şükür açıklaması: O zamanlar söylüyordum, inanmıyorlardı
Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan verdiği röportajda, FETÖ'cü Hakan Şükür ile ilgili "O zamanlar söylüyordum ya ben farklı şeyler peşindeler diye. Kimse bana inanmıyordu o zaman. Hep suçlu ben oluyordum ama adalet yerini bulduğu zaman bazı insanlar ülkesiz kalır" dedi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU
Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, Medyaradar'dan Figen Balcı'ya konuştu. 

Galatasaray'da kendisine baskı uygulandığını söyleyen Karan, Hakan Şükür ile ilgili, "Bilmediğin çok şey var o konuda gerek yok. Kapatalım bu konuyu. Biz konuştukça gazetelere düştükçe orada mutlu oluyor anladın mı?" ifadelerini kullandı. 

BENİ YEMEYE ÇALIŞTILAR

"Yani sen dışlandın mı Galatasaray’da? Ben futbola çok yakın değilim ama şöyle bir şey anladım; eğer sana o zamanlar deyim yerindeyse çelme takılmasaydı daha iyi olabilir miydin?" sorusuna yanıt veren Karan, "Beni rahat bıraksalardı çok daha iyi yerlere gelirdim. Çok zorluklarla mücadele ettim. Kolay değildi yani. Beni yemeye çok çalıştılar. Çok kadro dışı kaldım ama yine de epeyce katkım oldu takıma. O zamanlar söylüyordum ya ben farklı şeyler peşindeler diye. Kimse bana inanmıyordu o zaman. Hep suçlu ben oluyordum ama adalet yerini bulduğu zaman bazı insanlar ülkesiz kalır.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar