Ülkeyi sarsan seks skandalı: Profesörden öğrencisine...

Ülkeyi sarsan seks skandalı: Profesörden öğrencisine...
Hindistan'ın önde gelen eğitim kurumlarından Burdwan Üniversitesi, bir seks skandalıyla çalkalanıyor...

Hindistan’ın önde gelen eğitim kurumlarından Burdwan Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde profesör olarak ders veren Angshuman Kar ile ilgili bir ses kaydı ülke gündemine bomba gibi düştü…

Bir süredir okul koridorlarında ve sosyal medyada Kar’ın öğrencilerine cinsel ilişki karşılığında not verdiği konuşuluyordu fakat önceki gün Kar’ın eşi ihanetlere dayanamayıp sonunda patladı. Sosyal medya aracılığıyla bir ses kaydı yayınlayan Kar’ın eşi, ünlü profesörün kadınları nasıl kandırdığını ve ahlaksız tekliflerde bulunduğunu açıkladı.

Sözcü'nün aktardığına göre yıllardır bunu sineye çektiğini söyleyen Kar’ın eşi, ünlü profesörün fazladan puan ve not verdiği eski öğrencilerin isimlerini sıraladı. Hint basınında Kar’ın eşinin ismi açıklanmazken olayla ilgili detaylar da kamuoyuna aktarıldı. Ünlü profesörün eşi, ismini saydığı kadınların aldığı puanlar da dahil olmak üzere birçok detayı paylaşırken, bu kadınların birçok üniversite eğitim kurumunda bu sayede iş bulabildiğini ve eşinin de cinsel ilişki karşılığında “verdiği sözleri” de tuttuğunu söyledi.

SEKS İDDİALARI 20 YILDIR GÜNDEMDEYDİ

Hakkındaki iddialar 20 yılı aşkın bir süredir dillendirilen Kar’ın siyasi duruşu ve hükümetle yakın olması sebebiyle yıllardır görevine devam ettiği iddia edilirken ses kaydında, “Kocam, cinsel ilişki karşılığında bir öğrencilerine sınav notlarını ve puanlarını artırmak ya da üniversitelerde kalıcı iş vaadinde bulunuyordu” dedi.

Sosyal medyada paylaşılan ses kaydının ardından Kar’a ve üniversite yönetimine büyük tepki gösterildi. Özellikle sosyal medyada Kar’ın görevden alınması ve olayla ilgili soruşturma başlatılması çağrısında bulunulurken, eski dekan yardımcısı Smriti Kumar Sarkar’ın döneminde 3 kere profesör Kar’ın sınav sorularını sızdırdığına dair iddiaların bulunduğu belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar