Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan kar açıklaması

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan kar açıklaması
Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde tv100'e konuşan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbul'da devam eden soğuk hava ve kar yağışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaşanan kar yağışının uzun yıllardır görülmediği kadar yoğun olduğunu söyleyen Karaismailoğlu şunları söyledi:

İstanbul dün alışık olamdığı bir iklimle karşılaştı. Uzun yıllardır görmediğimiz kar ve tipi ile karşılaştık. Özellikle avrupa yakasının batı kesimlerinde çok şiddetli kar ve tipiyle karşılaştık. Yolda kalan vatandaşlara müdahale ettik. Özellikle gece arabalarında mahsur kalan vatandaşlar için süreç zor geçti. 24 saat bile geçmeden hiçbir vatandaşımızın burnu bile kanamadan bu işin üstesinden geldik. Şuan için İstanbul'da yollarda hiçbir sıkıntımız yok, kısıtlama yok. Bütün trafik açık bir şekilde işliyor bütün tedbirlerimizi aldık.

"ARAÇLARIN ÇEKİLMESİ ZAMAN ALDI"

Perşembe gününe kadarolumsuz hava koşullarının devam edeceği ama dünkü kadar etkili olmayacağını biliyoruz. Biz yine iki gece daha uyumayacağız ve takip edeceğiz vatandaşımızın güvenli ulaşımı için ayakta duracağız.

 

Biz aslında sabahın ilk saatlerinde trafiği açmayı planlıyorduk ama biraz geciktirmiş olduk çünkü ulaşımı etkileyen yolda kalan araçların çekilmesi zaman aldı.

Dün akşam Marmaray'da özellikle yolda kalan vatandaşlarımıza önemli bir çağrı olmuştu. 24 saat ücretsiz çalıştırdık. Bu akşam ve yarın akşam da ücretsiz olarak  Marmaray bütün vatandaşlarımıza güvenli ulaşım için hizmet vermeye devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar