Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor taraftarına jest

Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor taraftarına jest
Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Erzurumspor mücadelesi öncesinde takım otobüsünün geçeceği yolda bekleyen bir taraftarının ilgisine kayıtsız kalamadı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı için kara yolu ile Erzurum'a hareket eden Trabzonspor kafilesi sosyal medyadan yapılan bir paylaşıma jestle karşılık verdi.

Twitter'da Şeymanur Kaya isimli bir kullanıcı, Erzurumspor'la oynanacak maça karayolu ile giden Trabzonspor kafilesinin geçeceği yolda bekleyen kardeşinin fotoğrafını paylaşarak "Erzurum sporla maçı olan Trabzon sporun otobüsünün bizim evin önünden geçeceğini öğrenen kardeşim, bir saatir soğukta dışarıda el sallamak için bekliyor, böyle de seviliyorsunuz işte" ifadelerini kullandı.

Şeymanur Kaya ayrıca Trabzonspor'un resmi Twitter hesabını da paylaşımına etiketledi.

Bu paylaşım sosyal medyada özellikle Trabzonspor taraftarlarından büyük ilgi gördü.

TRABZONSPOR'UN YÖNETİCİLERİ DÖNÜŞ YAPTI

Şeyman Nur daha sonra yaptığı paylaşımda ise Trabzonsporlu yöneticilerin kendilerini aradığını belirterek, "Bu tweeti attığımda bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim, ama o kadar mesaj o kadar samimi dönüşler oldu ki anlatamam. Trabzonsporun yöneticileri bize dönüş yaptı, bizi ağırlayıp, maçı önden izleme fırsatı verdi, hatta futbolcularla tanışma sözünüde aldık." ifadelerini kullandı.

KALECİ UĞURCAN ÇAKIR KAYITSIZ KALAMADI

Trabzonspor taraftarının paylaşımına kayıtsız kalamayan kaleci Uğurcan Çakır, paylaşımı alıntılayarak tüm takımın imzaladığı bir Trabzonspor forması hazırladıklarını açıkladı. 

Trabzonspor otobüsüne el sallamak için soğukta yol kenarında bekleyen Numan Kaya'da Uğurcan'ın cevabı üzerine büyük mutluluk yaşarken, "Abi çok teşekkür ederim üşümeme değdi ,sabırsızlıkla sizi göreceğim günü bekliyorum." şeklinde paylaşım yaptı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar