Uğur Meleke'den Fatih Terimi kızdıracak sözler: Yıllanmış teknik adam...

Uğur Meleke'den Fatih Terimi kızdıracak sözler: Yıllanmış teknik adam...
Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Meleke, bugünkü yazısında "Defansif santrfor" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Meleke'nin yazısındaki "yıllanmış teknik adam" ifadesi tartışma konusu oldu.

Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Meleke dün oynanan ve Fatih Karagümrük'ün 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"Defansif santrfor" başlıklı yazıda Meleke, Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can ve ligdeki diğer genç teknik direktörlerinden övgüyle bahsetti.

Ligde bir  “Yıllanmış teknik adam çetesi” olduğunu savunan Meleke yazısında şunları söyledi:

“Son 3-4 yılda ligin çehresi olağanüstü değişti. Yabancı sınırı kalktı, Anadolu takımlarıyla İstanbullular arasındaki fark azaldı. Yıllanmış teknik adam çetesinin nispeten dağılmasıyla yeni nesil pırıl pırıl hocalar girdi sisteme. Beş büyük lige tonlarca oyuncu ihraç ettik. Süper Lig’de de son çeyrek yüzyılda görmediğimiz türden bir rekabetçilik oluştu. Herkesin herkesi yenebildiği, neredeyse hiçbir maçın favorisinin olmadığı bir lig.”

Melekenin bu sözleri sonrası kimi kastettiği ise merak konusu oldu. Ayrıca, Süper Lig'de yıllarca görev yapmış ve yaşları yeni genç hocalara göre daha yüksek olan hocalar arasında,  Fatih Terim, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay, Mesut Bakkal, Samet Aybaba, Hikmet Karaman yer alıyor.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar