Üfürükçü şarlatanın istismar görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Üfürükçü şarlatanın istismar görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Geçmişte Türkiye'de sıklıkla görülen ve neredeyse her gün karşımıza çıkan üfürükçüler, yeniden gündeme gelmeye başladı. Sosyal medya yine bir din istismarcısının tacizini konuşuyor. Sosyal medyada yer alan görüntülerde kendisine Hoca diyen bir adamın, kendisine yardım için gelen kadını istismar ettiği görüntüler tepki topladı. Adının Burhan D. oluğu öğrenilen şarlatanın tutuklandığı öğrenildi.

Geçmişte Türkiye'de sıklıkla görülen ve neredeyse her gün karşımıza çıkan üfürükçüler, yıllar sonra yeniden gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde kendisine Hoca diyen bir adamın, kendisine yardım için gelen kadını istismar ettiği görüntüler tepki topladı. 

Sosyal medya bugün yine bir din istismarcısının tacizini konuşuyor. Görüntülerde kendisine Hoca diyen bir adam, bir kadını önce soyuyor. Daha sonra kadının vücudunun çeşitli yerlerine Arapça yazı yazan adamın kadına "Sıkılmıyorsun di mi?" şeklinde sorular da sorduğu görülüyor.

İstismar ettiği kadına "Bugün şansına kalem de güzel yazıyor ha!" diyen şarlatanın, istismar ettiği diğer kadınların ise "Sen benim helalimsin" diyerek güvenini kazanıyor. Kadınlar da bu noktadan sonra soyunup Hoca'nın yazı yazmasını bekliyorlar.

İşte o görüntüler:

SERVET KAZANIYORLAR

Kadınların bu istismarcıya gitme sebebi ise genellikle eşleriyle aralarını düzeltmek istemeleri. Bu çalışmanın bedeli ise 3500 TL!

Sosyal medyada gündem olan istismarcı şarlatanın ise 5 gün önce tutuklandığı öğrenildi.

tutuklama.webp

Konu sosyal medyada gündem olunca vatandaşların tepkileri de gecikmedi.

İşte o tepkiler:

1.webp2-001.webp3-001.webp4-001.webp

5.webp6-001.webp

PKK SEMPATİZANI ÇIKTI

Esenler'de evliliklerinde problem yaşayan birden çok kadına, kocalarıyla aralarındaki problemleri çözeceğini söyleyerek tacizde bulunan B.D.'nin terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öğrenildi. Burhan D.’nin daha önceki yıllarda da taciz suçuna karıştığı öğrenildi.

burhand.jpg

ŞARLATAN TUTUKLANDI

İstanbul'da kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle istismarda bulunan Burhan D. tutuklandı.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kemer Mahallesi'nde yaşayan Burhan D'nin (48) eşleriyle boşanma aşamasında olan çok sayıda kadına kendisini hoca olarak tanıttığı ve evliliklerini kurtarabileceğini vadederek bu kadınlardan hem para aldığı hemde vücutlarına çeşitli yazılar yazarak cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

CİNSEL TACİZDEN SUÇ KAYDI VAR

Söz konusu soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen ekipler, nitelikli dolandırıcılık ve cinsel tacizden suç kaydı bulunan şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar