Üfürükçü şarlatanın görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü! Skandalın devamı ortaya çıktı

Üfürükçü şarlatanın görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü! Skandalın devamı ortaya çıktı
İstanbul Esenler'de evliliklerini kurtarma vaadiyle kadınlara cinsel istismarda bulunan sahte hoca Burhan D.'nin tutuklanmasının ardından skandal görüntülerin devamı ortaya çıktı. Görüntülerde istismara uğrayan kadının "Allah razı olsun" dediği görülüyor.

İstanbul'da kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle istismarda bulunan sahte hoca Burhan D.'nin ortaya çıkan görüntüleri infiale yol açmıştı. 

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kemer Mahallesi'nde yaşayan 48 yaşındaki Burhan D'nin eşleriyle boşanma aşamasında olan çok sayıda kadına kendisini hoca olarak tanıttığı ve evliliklerini kurtarabileceğini vadederek bu kadınlardan hem para aldığı hem de vücutlarına çeşitli yazılar yazıp ardından cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. 

Söz konusu soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen ekipler, nitelikli dolandırıcılık ve cinsel tacizden suç kaydı bulunan Burhan D. gözaltına almış, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

SKANDAL GÖRÜNTÜLERİN DEVAMI ÇIKTI

Burhan D.'nin tutuklanmasının ardından olayın sosyal medyada yayılmasıyla görüntülerin devamı da ortaya çıktı. Görüntülerde Burhan D.'nin yanındaki kadının vücuduna arapça yazılar yazdıktan sonra istismar ettiği görülüyor.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Burhan D.'nin kadını istismar etmesinin ardından kadının "Sağ ol. Allah razı olsun" dediği görülüyor.

Burhan D., yeniden vücuduna yazı yazılmasıyla ilgili kadına  "Bak eğer sen yapamazsan ama yapabilirsen beni uğraştırma. Ben yoruldum artık" diyor.

Kadın ise "Yaparım, kendim yaparım sen rahat ol" yanıtını veriyor.

Videonun sonunda istismara uğrayan kadın tekrar "Allah razı olsun" dedikten sonra Burhan D. ise "Allah kabul etsin inşallah" diye yanıtlıyor.

İşte o skandal görüntülerin devamı:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar