UEFA'dan Ajax-Beşiktaş maçı için VAR'a skandal atama!

UEFA'dan Ajax-Beşiktaş maçı için VAR'a skandal atama!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'la Johan Cruyff Arena'da oynayacağı karşılaşmayı Fransa'dan Benoit Bastien yönetecek. Yarın saat 19.45'te başlayacak mücadelede Bastien'in yardımcılıklarını Hickham Zakrani ve Auleien Berthomieu yapacak.

UEFA'dan Ajax - Beşiktaş maçına skandal atama

UEFA, VAR'a ise skandal bir atama yaptı. Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçında sarı-lacivertlilerin penaltısını tekrarlatmayan Massimiliano Irrati yine aynı görevde olacak.

SERDAR SAATÇI'NIN YANINA 2 ADAY

Beşiktaş'ta Vida, Welinton ve Montero'nun yokluğunda Serdar Saatçı yine stoperde görev yapacak. 18 yaşındaki futbolcunun yanına ise iki aday var.
Teknik direktör Sergen Yalçın bu mevki için N'Sakala ve Umut Meraş'ı düşünüyor. Deneyimli hocanın kararını Amsterdam'da yapılacak son antrenmanda vereceği belirtildi.

LARIN, AMSTERDAM'DA DA YOK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Altay maçı sonrası yaptığı açıklamada Batshuayi, Necip ve Larin'in Ajax maçında oynayabileceğini söylemişti.

Önceki gün yapılan antrenmana çıkan ancak ağrıları artınca çalışmayı bırakan Necip'in yanı sıra Larin de yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar