Üç gündür kendisinden haber alınamayan Hülya'nın kaybolmasında, mobil oyun detayı

Üç gündür kendisinden haber alınamayan Hülya'nın kaybolmasında, mobil oyun detayı
Umut Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk sahibi Sarılsu ailesinin en küçük kızları 22 yaşındaki Hülya, cuma günü sabah saatlerinde hastaneye gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Ailesi, akşam geri dönmeyen kızlarının telefonuna da ulaşamayınca arama çalışması başlattı.

Kendi imkanlarıyla sonuç alamayan ailesinin kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçleri tarafından Hülya'nın bulunması için arama çalışmaları başlatıldı.

Kızının evde sürekli olarak mobil oyunlar oynadığını anlatan baba Ali Sarılsu, mutlu bir haber almayı beklediklerini söyledi. Ali Sarılsu, "Cuma günü uyandıktan sonra kızım hazırlanıp hastaneye gideceğini söyledi. Gün içerisinde kendisini aradım ama telefonu kapalıydı. Hülya'ya ulaşamayınca karakola kayıp başvurusunda bulunduk" dedi.

hulya-2.jpg

"MOBİL OYUNLAR OYNUYORDU, BORCU VARSA ÖDERİM"

Kızının evden kaçmasından, kaçırılmasından veya öldürülmesinden endişe ettiğini anlatan Ali Sarılsu, "Bizim kimseye zararımız olmadı ve düşmanımız yok. Kızım, son zamanlarda bazı arkadaşlarından para istemiş. Mobil oyunlar oynuyordu. Kızımın biran önce eve gelmesini istiyorum, borcu varsa da öderim. Tek isteğim biran önce kızımın sağ salim geri dönmesi" dedi.

hulya-3.jpg

"GÜNLERDİR AĞLIYORUZ"

Fotoğrafına baktığı kızı için gözyaşı döken anne Zeynep Sarılsu da, "Kızımı çok seviyorum ve geri dönmesini istiyorum. 3 gündür kızımdan haber alamıyorum ve öldürüldüğünden şüpheleniyorum.

hulya-4.jpg

Kızımın sevdiği veya konuştuğu herhangi birisini yoktu. Bana her şeyini anlatırdı. Günlerdir ağlıyoruz ve gözümüzün yaşının dinmesini için Hülya'nın geri dönmesini istiyorum" diye konuştu. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar