Twitter'a "süper takip" özelliği geliyor

Twitter'a "süper takip" özelliği geliyor
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, geçtiğimiz aylarda duyurduğu “süper takip” özelliğini dün yaptığı açıklamayla resmi olarak başlattığını açıkladı.

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter tarafından dün yapılan açıklamada, kullanıcıların para kazanmasını sağlayan “süper takip” özelliğinin başladığı açıklandı. Yeni özellik, içerik üreticilerinin takipçilere özel “premium içerik” oluşturmasını sağlayacak. Bu özellikle birlikte artık içerik üreticileri, takipçilere özel paylaştığı içeriklerle para kazanabilecekler. Özellik, ilk olarak 2021’in başlarında duyurulmuş ancak ne zaman kullanıma başlayacağı belirtilmemişti.

teitter1.jpg

Twitter açıklamalarında, abonelerin aylık 2.99, 4.99 veya 9.99 dolarlık ücretler ödeyerek içerik üreticilerinin özel içeriklerine ulaşabileceğini belirtti. Açıklamalara göre içerik üreticileri, 50.000 dolara ulaşana kadar abone gelirlerinin %97’sini elinde tutabilecek. Bu noktadan sonra ise üreticiler gelirlerin %80’ini kazanabilecek. Özelliğin kullanılmaya başlanması için gereken minimum takipçi sayısı ise 10.000 kişi olarak belirlendi.

Süper takip özelliği şu an için sadece ABD ve Kanada’da kullanılabiliyor. Ancak şirket, önümüzdeki haftalarda tüm dünyada özelliğin kullanılmaya başlanacağını açıkladı.

twitter2-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar