Twitter'a hikaye özelliği Fleets geldi

Twitter'a hikaye özelliği Fleets geldi
Twitter, paylaşıldıktan sonra 24 saat içinde kaybolan yeni özelliği olan 'fleets'i kullanıma sundu. Kullanıcılar bu özellikten memnun olmadı.

Twitter'ın yeni özelliği tepki topladı

Hikaye özellliği diğer medya platformlarından sonra Twitter'a geldi. Yeni özellik tartışmalara neden oldu.

TWITTER AKIMA UYDU: FLEETS AKTİF HALDE
Mikro blog platformu Twitter da hikayelere çok benzeyen 'fleets' özelliğini dün itibarıyla kullanıma sundu. Twitter'daki resmi sayfasından yeni özelliği kullanıcılarıyla paylaşan şirket, özelliğin küresel olarak kullanılabileceğini belirtti.

TEST EDİLDİ
Daha önce Brezilya, İtalya, Hindistan gibi bir kaç ülkede test edilen 'Fleets' isimli geçici tweet özelliği, kullanıcıların hikayeler kısmında 24 saat sonra kaybolan tweet’ler atmasını sağlayacak.

"KENDİLERİNİ RAHAT HİSSEDECEKLER"
Tasarım direktörü Joshua Harris ve ürün müdürü Sam Haveson, normal tweet'lerin kalıcı olarak platformda yer alması nedeniyle bazı kullanıcıların baskı hisettiğini, ancak "fleets" özelliği sayesinde insanların kişisel ve gündelik düşüncelerini paylaşırken, kendilerini daha rahat hissedeceklerini aktardı.

TEPKİLİ KULLANICILAR VAR
Platforma hikayeler özelliği gelmesinden rahatsız olan bazı kullanıcılar, artık Twitter'ın diğer sosyal medya platformlarından bir farkının kalmadığı görüşüne vardı.. Ancak Twitter, yeni özelliğin fark yaratacağından oldukça emin görünüyor.

fleets-9388.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar