Tuzla'da et üretim tesisinde korkutan yangın

Tuzla'da et üretim tesisinde korkutan yangın
İstanbul Tuzla'da et ürünlerinin işlendiği özel bir firmaya ait tesiste yangın çıktı. İşlenmiş etin soğutulmasında kullanılan amonyak tanklarının bulunduğu alana sıçrayan yangın büyük paniğe neden oldu.

Et üretim tesisinde korkutan yangın

Yangın, saat 02.30 sıralarında Tepeören Mahallesi Eski Ankara asfaltı üzerinde bulunan özel bir firmaya ait et üretim tesisinde çıktı. Alevleri fark eden işçiler itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içerideki amonyak dolu tankları patlama ihtimaline karşı itfaiye araçları ile fabrika dışına çıkardı. İtfaiye ekipleri, gerekli tedbirleri aldıktan sonra yangına müdahale etti.

Tesiste yaşanabilecek herhangi bir patlama ihtimaline karşı AFAD ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.

İŞÇİNİN DURUMU AĞIR

Söndürme çalışmaları sırasında bir ekip fabrikanın arka duvarını yıkarak içeri girdi. İçeriye giren ekipler, yangın sırasına içeride mahsur kalan ve dumandan etkilenen bir işçiyi yerde yatarken buldu.

Sedyeye alınan işçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Aşırı dumana maruz kalan işçinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

FİRMA YETKİLİLERİ BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

Öte yandan, yangın çıkan firmanın bazı yetkilileri, yangın söndürme çalışmalarını görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı.

Basın mensuplarının görüntü almasına engel olmaya çalışan görevliler, kameraları kırmakla tehdit etti.

Kaynak: DHA

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar