Tuzla Belediyesi Doğukan Canpolat'ın isteği için harekete geçti!

Tuzla Belediyesi Doğukan Canpolat'ın isteği için harekete geçti!
Tuzla'da ikamet eden Down Sendromlu Doğukan Canpolat, mahallesine yeterince kar yağmadığı için üzüldü. Bunu öğrenen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı harekete geçti.

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar etkili olurken deniz seviyesine yakın yerlerde birikinti oluşturmadı. Tuzla'da ikamet eden Down Sendromlu Doğukan Canpolat, karın yağması için Allah'a dua ederek kar topu oynamak istediğini dile getiriyordu. Bu duruma üzülen annesi Doğukan'ın pencere kenarında kar yağmasını istediği anları sosyal medyada hesabından Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı etiketleyerek paylaştı.

 

 

 

Durumu fark eden Tuzla Belediyesi Başkanı Yazıcı, Doğukan'ın isteğini yerine getirmek için harekete geçirdi. Ekipler Tuzla ilçesinin yüksek rakımlı yerlerinden topladığı karları, kamyonlar ile Doğukan’ın evinin önüne getirdi. Kartopu yapan ekipler, Doğukan’a sürpriz yaptı. Doğukan’ın o anki mutluluğu kameralara saniye saniye yansıdı.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise sosyal medya hesabından o anları Nasıl başladı? / Nasıl bitti? diye paylaştı.

 

“SİZİ ÇOK SEVİYORUM”

Sokağında bulunan çocuklarla ve kendisine kar getiren ekiplerle kartopu oynayan Doğukan Canpolat,” Sizi çok seviyorum. Tuzla Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Teşekkür ediyorum. Herkes kendisine iyi baksın” dedi.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar