Turşu tankına girip dans etmişti Olayla ilgili yeni gelişme!

Turşu tankına girip dans etmişti Olayla ilgili yeni gelişme!
Sosyal medyada yayılan görüntülerde bir kişinin turşu tankının içine girmesi olay olmuştu. Tarım Orman Bakanlığı harekete geçerek işletme hakkında soruşturma açtı.

Sosyal medyada infial yaratan, “Turşu tankına girerek, dans eden” bir kişinin video görüntülerinin yayınlanmasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti.

tursu-tesisinde-skandal-goruntulere-tepki-1727-dhaphoto2.jpg
Çalışmalar sonucunda işletmenin Manisa’nın Turgutlu İlçesinde faaliyet gösterdiği ve sosyal medyada görüntüleri paylaşılan A.G isimli kişinin Urfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı turşu tankında görüntü paylaşılan  Manisa Turgutlu' daki işletmenin mühürlenerek faaliyetten men edildiği, yetkilileri hakkında Cumhuriyet Savcılığı' na  suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

tursu-tesisinde-skandal-goruntulere-tepki-1727-dhaphoto1.jpg

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  yaptığı açıklamada; "Basın ve yayın organları ile sosyal medyada infial yaratan, turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir’de gözaltına alınmıştır. Konuyu açıklığa kavuşturan Ankara, Şanlıurfa ve Manisa emniyetimize teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar