Türkiye'ye de geliyor! Bu otomobiller sudan ucuza satılacak

Türkiye'ye de geliyor! Bu otomobiller sudan ucuza satılacak
Renault'un, Hindistan için ürettiği Kwid modeli Türkiye'ye geliyor. Hindistan’da vergiler dahil yaklaşık  70 bin TL’ye satılan aracın Türkiye'de vergiler dahil 100 bin TL ile 120 bin TL arasında olacağı tahmin ediliyor.Kaynak: Bu otomobiller sudan ucuza satılacak.

Teknolojioku'dan Mustafa Yılmaz'ın haberine göre, otomobil fiyatlarının artması, üreticilerin de farklı formüller üzerinde çalışmalarına zemin hazırladı. Söylentiler doğruysa Renault’un en ucuz modeli Kwid Türkiye’ye gelecek. 

Sızdırılan bazı bilgilere göre Renault, Hindistan için ürettiği Kwid modelinin pazar ağını genişletmeyi düşünüyor.

Kwid Renault’un en ucuz modellerinden biri olma özelliğine sahip. B SUV tarzında bir otomobil olan Kwid’in en boş versiyonu Hindistan’da vergiler dahil yaklaşık olarak 70 bin TL’ye satılıyor.

0.8 Litrelik motorla gelen Kwid, hayli hoş bir dış görünüme sahip. 50 beygirlik motoruyla tatmin edici bir performans sunan modelde 5 ileri vites yer alıyor.
İddialara göre Renault bu ucuz otomobili, otomobil fiyatlarının yüksek olduğu ülkelere getirmek için kolları sıvamış durumda.

Doğal olarak bu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Manuel vites seçeneğinin en boş versiyonu az önce de belirttiğimiz üzere 70 bin TL civarında bir fiyata denk geliyor.

Eğer işin içerisine vergileri de katarsak otomobilin fiyatı 100 bin TL ile 120 bin TL arasında olacaktır. Tabi ki bu bizim tahminimiz. Çünkü otomobilin Hindistan’daki vergiler dahil fiyatı 70 bin TL’ye denk düşüyor.

Dolayısıyla ham fiyatının biraz daha ucuz olacağını varsayabiliriz. Aracının Türkiye pazarını gireceği iddia ediliyor. Kaynak: Teknolojioku

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar