Türkiye’nin konuştuğu TIR şoförü ilk kez açıklamada bulundu!

Türkiye’nin konuştuğu TIR şoförü ilk kez açıklamada bulundu!
Para kazanmak için “EvdeKal” kampanyasına katılamadığını sosyal medyasına yüklediği videosunda anlatan ve hakkında ‘Kanunlara uymamaya teşvik’ suçundan işlem başlatılıp gözaltına alınan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz ilk kez konuştu.

TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, para kazanmak için “EvdeKal” kampanyasına katılamadığını sosyal medyasına yüklediği ve paylaşım rekoru kıran videosunda anlatan ve hakkında ‘Kanunlara uymamaya teşvik’ suçundan işlem başlatılıp gözaltına alınmıştı.

Yılmaz olayla ilgili ilk kez Sözcü'den Nevşin Mengü'ye açıklamalarda bulundu.

İŞTE VİDEOYU PAYLAŞMA NEDENİ!

Yılmaz açıklamasında, "İşçi olduğum için çalışmak zorunda olduğum için çektiğim bir videoydu o. Videoyu çekmemdeki asıl amaç: Hepimiz bu ülkenin düzenini istiyoruz. Hepimiz bu ülkenin sağlığın istiyoruz. Öncelikle bu virüs denen şeyin hepimizin düşmanı olduğunu ve hepimizin bundan korktuğunu kaçmamız gerektiğinin bilincinde olduğumuz için ben de bu virüsten korkuyorum. Gerekse çevremdeki insanlara bulaştırmaktan korktuğum için çalışmam gerektiğinin evden dışarı çıkmamam gerektiğinin bilincindeyim. Fakat maddi yetersizlikten dolayı çalışmam gerektiği için olumlu veya olumsuz bu hastalığın bilincinde olduğum için o videoyu atmıştım" dedi.

Yılmaz açıklamasından devamında, "Videoyla ilgili olumlu olumsuz çok tepki aldım" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar