Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Fenerbahçe'yi es geçince...

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Fenerbahçe'yi es geçince...
Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal'ın bulunduğu Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği, bünyesinde koronavirüs testi pozitif çıkan kulüplere yayımladığı geçmiş olsun mesajında Fenerbahçe'ye yer vermedi. Gelen tepkiler sonrası ikinci açıklama yapıldı.

UĞUR CAN BİÇER - GÜNBOYU

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği, (TPFD) yeni tip koronavirüs COVID 19 testi pozitif çıktığı oyuncularını ve personellerini açıklayan futbol kulüplerine geçmiş olsun mesajı yayınlarken Fenerbahçe'nin adının yazılmaması tepki çekti. 

TPFD'den yapılan geçmiş olsun mesajında, "Beşiktaş, Ankaragücü, Kayserispor, Sancaktepe FK, İnegölspor, Tuzlaspor'da futbolcu, idareci ve kulüp personellerinde kovid-19 testleri pozitif çıkan futbol ailemizin tüm bireylerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada Fenerbahçe'nin adının yer almamasına Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki geldi. 

Gelen tepkilerin ardından bir açıklama daha yayımlayan TPFD', "1-Daha önce de paylaşımlarımızda belirttiğimiz gibi, bugüne kadar futbolcu, idareci, teknik heyet ve personelinde resmi açıklamayla koronavirüs testlerinde pozitif sonuçlarını açıklayan takımlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik. Bu bağlamda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Ankaragücü, Kayserispor, Sancaktepe FK, İnegölspor, Tuzlaspor kulüp ve mensuplarına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; futbol camiasında koronavirüse yakalanan herkese bir kez daha şifa diliyoruz" ifadelerini kullandı.   

Derneğin yönetim kurulunda Fenerbahçeli eski futbolcular Serhat Akın ve Tuncay Şanlı da yer alırken Nihat Kahveci başkan yardımcısı, Ergün Penbe de saymanlık görevini üstleniyor. 

İşte tepki çeken ilk açıklama: 

ilk-aciklama.jpg

Gelen tepkilerin ardından yapılan ikinci açıklama: 

ikinciaciklama.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar