Türkiye Barolar Birliği'nden indirimli elektrik açıklaması

Türkiye Barolar Birliği'nden indirimli elektrik açıklaması
Son dönemde elektrik faturalarına üst üste zam gelmeye devam ederken Türkiye Barolar Birliği'nden elektrik faturasıyla ilgili şaşırtan bir açıklama geldi. TBB'ye mensup hukuk bürolarına 12 ay sabit birim bedelli ve indirimli elektrik hizmeti kampanyası başlatıldı.

Elektrik faturalarına son dönemde üst üste gelen zamlarla birlikte faturalar vatandaşın elini yakarken Türkiye Barolar Birliği'ne (TBB) mensup hukuk bürolarına özel indirimli elektrik uygulaması başlattı.

TBB ve Gediz Elektrik arasında yapılan iş birliğiyle, avukat bürolarına 12 ay sabit birim bedelli ve indirimli elektrik hizmeti kampanyası başlatıldı.

Gediz Elektrik'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Gediz Elektrik olarak Türkiye Barolar Birliği ile 130 bin avukatı kapsayan bir iş birliğine imza attık. Bu iş birliği uyarınca, TBB’ye mensup avukatlara fiyat artışlarından etkilenmeden 12 ay sabit birim bedelli ve indirimli elektrik kullanma fırsatı sunuyoruz.

Kampanya Şartları:

- Kampanyadan elektrik faturası aylık ortalama 110 TL ve üzeri olan avukatlar yararlanabilecektir.

- TBB’ye mensup avukatlara sunulan sabit birim bedelli aktif enerji bedeli 12 ay boyunca uygulanacaktır.

- Müşteriden son 12 aylık kullanımının en yüksek 1 aylık fatura bedeli tutarında güvence bedeli alınacak, bu bedel müşterinin faturasına 2 taksit olarak yansıtılacaktır.

- Kampanyadan yararlanmak isteyen avukatlar, 0 (232) 388 87 00 numaralı Gediz Elektrik İletişim Merkezi’ni arayabilirler veya aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirler.

- Kampanyaya başvuru 29.02.2020 tarihine kadar yapılabilecektir.

Kampanyayı Türkiye Barolar Birliği de resmi sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar