Türkan Şoray'ın gönlünü hangi AKP'li aldı?

Türkan Şoray'ın gönlünü hangi AKP'li aldı?
Alın teri için yola çıkan herkesin yanındayım diyen Türkan Şoray'ı hedef alan AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'nın aksine AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'dan Türkan Şoray'a destek geldi. Türkan Şoray Naci Bostancı'nın ince hareketine yanıt verdi. 

Sözcü gazetesine konuşan Türkan Şoray, "Sizce Türkiye'nin en büyük sorunu nedir" şeklindeki soruya "Birinci Birinci sıraya işsizliği koyarım" demişti. 

"Maden işçileri, tarım işçileri, işçiler, emekçiler… Alın teri için yola çıkan herkesin yanındayım. Herkes emeğinin karşılığını mutlaka almalı. Ancak o zaman hep beraber yüzümüz güler" ifadelerini kullanan Türkan Şoray, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın hedefine girmişti. 

Ahmet Hamdi Çamlı Türkan Şoray'ı hedef aldığı paylaşımında "Çamuriyetçi, HDPKK'cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti Türkan Şoray"  ifadelerini kullanmıştı.

hamdi-camli-tweet.jpg

AKP GRUP BAŞKANINDAN FARKLI GÖRÜŞ 

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı ise Ahmet Hamdi Çamlı'nın aksine Türkan Şoray'a sahip çıktı. 

Bostancı yaptığı paylaşıma, "Sn. Türkan Şoray'in basindaki röportajını okudum. Ülkesine halkına derin sevgi ile bağlı bir büyük sanatçının ince duyarlılığını gördüm. Halkımız onu insanligi ve muhteşem oyunculuğu ile gönlüne yerleştirmiştir. Bu vesile ile saygilarimi sunarım" diye yazdı. 

naci-tweet.jpg

TÜRKAN ŞORAY'DAN NACİ BOSTANCI'YA YANIT

Habertürk yazarı Kübra Par, Türkan Şoray'ın kendisini aradığını ifade ederek şunları yazdı: 

Dün daha güzel bir sürpriz yaşadım, bu sefer arayan Türkan Hanım’ın kendisiydi... “Vermek istediğim mesajı çok doğru anlamış ve anlatmışsınız” diyerek teşekkür etti. Söz, Naci Bey’in mesajına da geldi. “İnce bir hareket olmuş. İşte insanlar birbirlerine hep böyle anlayışla baksalar her şey hallolacak” diyerek memnuniyetini belirtti."
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar